maanantai 24. kesäkuuta 2013

Juhannukset oli ja meni...

Eikä oikein poikennut normaalista. Pyhiä oli vain enemmän, eli isäntäkin oli kotona eikä töissä.
Vipeltäjä oli/on edelleen huomiseen asti isänsä kanssa mökkeilemässä. Ja tämä rauhallisuus on ihan kauheeta :D Tästä pitäisi osata nauttia, mutta koko aika jotenkin kaipaa sitä vilinää ympärille. Mutta sitten kun sitä on, niin kaipaa hiljaisuutta. Koskaan ei ole hyvä!

Käytiin me isännän kanssa perjantaina katsomassa kokkoa. Siintä voisin laittaa tähän alas kuvan. Se oli tosiaankin pettymys. Luulin, että siellä olisi iso kokko järvessä! Mutta hyvinkin pieni ja aika kaukana. Pöh ja pah. Mutta samalla huomattiin isännän kanssa, että siihen rantaan oli avattu uusi ravintola josta saa kaikenlaista hyvää ruokaa. Niin täytyy käydä testaamassa joku päivä tässä kesällä :)

Siellä se oli mitättömän kokoinen kokko :D
Tänään oli mukava päivä, kun rakas ystäväni halusi tulla käymään kylässä viettämään kanssani aikaa. Toi elokuvan ja salmiakkia <3 tullessaan. Katsoimme yhdessä elokuvan nimeltään, mitä odottaa kun odotat. Se oli yllättävän hauska! Naurettiin monessa kohdassa. Ihanaa ihanaa, kun voi vaan nauttia täysillä ajasta ystävän kanssa. Sitten meillä oli tarkoitus lähteä käymään laiturilla vähän istuskelemassa. Se jäi hyvin lyhyeen se oleminen siellä, nimittäin rantakäärme ei lähtenyt millään laiturilta pois! Yritin lähentyy sitä ja tömistellä, mutta ei. Se tipahti kyllä veteen, mutta tuli samantien takaisin siihen, mistä lähti. HYI! Vihaaaaan käärmeitä, olkoon sitten tuollaisia ei myrkyllisiä, mutta silti.

Siinä se on ja möllöttää. Kippuralla oleva on muovinen.
Alkaa pikkaisen jo jännittämään. Ylihuomenna on kauan odotettu 4D ultra. Iiiik, onko kaikki varmasti hyvin ja kumpaa sukupuolta siellä masussa edustetaan ;) Keksittiin nimi pojalle, jos hän poika on. Se jääköön vielä salaisuudeksi, koska varmaa ei vielä ole. Mutta ainakin nyt on yksi nimi, joka miellyttää minua ja isäntää. Tytölle nimi oli jo valmiina ennen kuin olin raskaanakaan. Ja jos nyytti on tyttö, niin silloin se nimi varmasti tulee hänelle :) Ja eihän sitä tiedä jos sitten joskus saadaankin tyttö, niin annetaan se nimi sitten. Mutta onneksi nyt on edes yksi nimi pojalle, joka miellyttää molempia! Siitä nimestä varmasti tulee keskusteltua enemmän sitten keskiviikon jälkeen. Vipeltäjä menee enolle hoitoon siksi aikaa ja siitä hän tykkää. Koska enolla saa pelata pleikkarilla, kotona sellaista ei oo eikääää tuu :D Ainut millä vipeltäjä saa pelata on tämä tietokone. Sieltä yleensä aukasen pikku kakkosen pelit hänelle. Niitä jaksaa sen puoli tuntia korkeintaan pelata.

Me ollaan otettu muuten koira. Suomenpystykorva nimeltään Jesse. Ihan mahottoman ihana persoona on kyllä hän. Ja vielä niin kova menemään, kun on pieni vielä. Ei siis vuottakaan ole täyttänyt. Meillä oli myös hetken aikaa kissa nimeltä Vili. Mutta sen jouduin antamaan pois, kun allergia meni niin pahaksi. Koko ajan jouduin tirskumaan, silmät vuoti ja kurkkua kutitti. Ja se kisu olis ollut mielellään kooko aja sylissä. Mutta Vili sai hyvän kodin maalta. Ei tullut ollenkaan pahaa mieltä sen lähdöstä. Ja minulle laitellaan välillä kuviakin, miten Vilillä menee. Jessen mies halusi siksi, kun tarvitsee metsälle jonkun kaveriksi. Tarkoitus on siitä koirasta saada hirvikoira tai sitten lintukoira. Riippuu kuulemma siitä, mitä se koira itse haluaa käydä tekemään. Sen tuo syksy tullessaan. Eli mies on syksyt metällä ja mie koitan jaksaa lapsien kanssa kotona. Edes jotenkin järjissäni :D

Jesse silloin iiiihan pikkuisena <3
Jesse nykyisessä koossa :)
Siinä Vili kun vielä oli meillä <3

Mutta nyt nauttimaan, hmmm "nauttimaan" tästä hiljaisuudesta ja omasta ajasta. Isäntä kun on pihalla maalaamassa seinää veljensä kanssa. Pakkohan senkin on jonku tehä, ku mie en niit maaleja mee nuuhkimaan tai kiipeemään mihinkään telineille. Telineille isäntä ei minuu päästäisikään. Palaan viimeistään ultran jälkeen kertomaan kuulumisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti