keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Herätetään blogi henkiin :D

On siitä aikaa, kun olen viimeksi jotain kirjoitellut. Isäntä muistutteli, että olenkos kirjoitellut blogiini. Olin ihan unohtanut koko paikan.
Siis miun elämässä on tapahtunut vaikka ja mitä. Ensinnäkin valmistuin tuossa toukokuun viimoisena päivänä koulusta, eli minusta tuli lähihoitaja hyvillä papereilla :) Se on ollut aina minun haaveeni ja nyt se haave toteutui. Töissä en vielä ole, koska niin ihanasti meille on tulossa perheenlisäystä <3 Nyt olen rv 23+0. Aika on mennyt hurjan nopeasti. Töitä oli kyllä tiedossa, mutta en voinut niitä vaarallisuuden vuoksi ottaa vastaan. Ajattelin sitten lomailla vipeltäjän kanssa tämä kesä ja nauttia vain. Vipeltäjä kun lähtee tuossa elokuussa eskariin, siiis eskariin..mihin tämä aika on mennyt??? Vasta hän oli ihan pikkuinen poika :`)
Nyt jos muistais, niin kirjoittelisi enemmän ajatuksiani tänne. Isäntä on kiireinen, kun meillä alkoi tuossa kuukaus sitten talon maalaus. Tässä talossa riittää pintaa.

Eli tuossa meidän taloa edestä päin. Tuleva maali on vihertävää ja sitten tulee tumma sokkeli. Laitan kuvaa, kun maalaukset on tehty :) Tulee varmasti ihan uudenlainen.

Voisin myös laittaa kuvaa meidän tulevasta nyytistä, kutsutaan häntä vaikka sellaisella nimellä.

Siinä kuvaa np-ultrasta, rv 11+1


Hän oli vielä silloin kovin pieni ja miulla oli vahvana tyttöolo. Nyytti vastasi viikkojaan ja kaikki oli kaikinpuolin oikein hienosti.

Siinä on kuvaa rakenneultrasta <3 Poikalupaus saatiin, mutta edelleen vahva tyttöolo ;)

Nyt meillä on aika 4d-ultraan ens viikon keskiviikkona, eli 26.6. ja silloin ainakin selviää ihan varmasti kumpaa sukupuolta nyytti edustaa. Rakenneultrassa oli niin tyly tätäi ultraamassa, että ei oikein jäänyt mitenkään hyvä fiilis. Teki kaiken niin nopeasti, eikä mielestäni katsonut kaikkia tarkasti. Antoi poikalupauksen, mutta sanoi että tämä on vain veikkaus. Hänen mielestä siellä välissä jotain uloketta oli. Minä en nähnyt siellä mitään, koska hän ei kuvaa suurentanut meille. Jäi vähän tyhmä fiilis. Vaikka toki tärkeempää on katsoa, että vauvalla kaikki hyvin. Mutta kun siihenkään ei uhrannut paljoa aikaa :/ Mutta toivottavasti keskiviikkona on hyvä kokemus ja varmasti saadaan paljon kuvia pikkuisesta. Sekä myös se dvd, että voi katsella nyyttiä kotona <3

Mie oon kaiken ostanut jo nyytille valmiiksi, muutamia pieniä vaatteita ostan vielä :) Ihanaa, kun ei tarvitse sressata kaikista tavaroista. Niitä kävin keräilemään hyvissä ajoin! Minun äitini kovasti odottaa/toivoo tyttöä ja jotenkin häen kanssaan on tosi vaikea olla. Koska jos ja kun tämä vauva on poika, niin mites sitten. Hänelle olisi niin tärkeää päästä ostamaan mekkoja. No joo, toki itsekin elmään tytön halaun..jos ei nyt niin joskus.. Mutta sitä ei voi päättää kumpainen sieltä tulee, minulle se lapsi on yhtä rakas <3 Ja toivottavasti minun ja mieheni lapset eivät jää tähän. On ollut ainakin puhetta vielä yhdestä...tai no jopa kahdesta :D Eihän sitä koskaan tiedä.. Tilaa meillä ainakin on ;)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti